Jump to main content Jump to navigation

Ledelsen

Futoshi Tsuneyama

Administrerende direktør

Futoshi Tsuneyama startet sin karriere som wellsite-geolog i 1989 for et landbasert prosjekt i Myanmar etter å ha fått en mastergrad fra Niigata University, Japan. Siden da har han jobbet med leteprosjekter i Pakistan, Vietnam, Kina, Australia, Venezuela, Colombia og USA.

I løpet av sin karriere har han blant annet deltatt i et joint study team ved Unocal og Phillips, han fikk også erfaring i seismisk databehandling ved Halliburton Geophysical Services og har jobbet i Geophysics Laboratory ved Japan National Oil Corporation for et stort felt i Midtøsten. Han gjennomførte et forskningsprosjekt på Snorre time-lapse-seismikk ved Stanford University, hvor han fikk en doktorgrad. Etter at han kom tilbake til Idemitsu i 2005 fremmet han rock-fysikk analyse for å utlede flere funn som publisert i SEG / EAGE tekniske artikler. Han arbeidet også i Gas Business Development Department.

Tsuneyama tiltrådte sin nåværende stilling som administrerende direktør i IPN i september 2020.

 

 

 

David Chang Kit

VP Commercial & Business Development

David Chang Kit begynte i Idemitsu i 2012 i Storbritannia og flyttet til Norge i 2018. Han har over 20 års erfaring innenfor olje- og gassindustrien.

Før han kom til Idemitsu, jobbet Chang Kit for BP, BHP Petroleum, EnCana og Nexen i en rekke stillinger med økende rang/senioritet. Han har erfaring med å jobbe i flere land med både teknisk og ikke-teknisk støtte.

Chang Kit har bakgrunn innenfor engineering, økonomi og jus og har en Master of Business Administration fra Oxford-Brookes University.

 

 

 

Johan Korsmoe

VP Operations

Johan Korsmoe begynte i Idemitsu i 2003. Han har over 30 års variert erfaring innenfor olje- og gassindustrien.

Før han begynte i Idemitsu, jobbet Korsmoe 14 år i en rekke stillinger for det norske oljeselskapet Saga Petroleum, inkludert ett år utleid til Statoil. Arbeidet omfattet tidlig fase feltevaluering, prosjektering, gasstransport, kapitalforvaltning og strategi.

Etter at han begynte i Idemitsu har Korsmoe hatt flere ledende roller og ble utnevnt til visepresident i 2012.

Korsmoe har en mastergrad i maskinteknikk (siv.ing.) fra Universitetet i Trondheim.

 

 

 

Angela Evans

VP Finance & Business Support

Angela Evans begynte i IPN som internadvokat i 2017 og har over 20 års erfaring innen olje og gass, fornybar energi og shipping.

Evans er utdannet advokat i England og Wales med bachelor- og mastergrader, og har lang erfaring med å rådgi et bredt spekter av energiselskaper i flere jurisdiksjoner.

Som sittende styreleder samarbeider Angela Evans tett med IPN-styret og toppledelsen ved å rådgi og føre tilsyn med forretningsmessige forhold.

We are sorry, but you are using a version of Internet Explorer that is not supported on this site. The browser is no longer updated by Microsoft and may therefore pose a security risk. We recommend that you use a different browser. Welcome back!

Read more